Enginyeria en Seguretat
Viernes, 14 de Junio de 2013 07:48
There are no translations available.

 

 logoweb

Tal com s'està publicitant en diferents mitjans, Cuberes Plancheria S.L: ha començat a prestar servei en sistemes de seguretat a través SISTEMES DE SEGURETAT 8X8, empresa amb presència a tota la península i una de les que amb més força s'està expandint. Hem adquirit els drets per la regió Lleida Nord, que abarca les comarques dels Pallars (Jussà i Sobirà), La Noguera, El Solsonés, La Vall d'Aran, La Ribagorça, L'Alt Urgell i part de la Cerdanya. A més, també té els drets d'una part de la comarca del Segrià i Lleida capital.

La nostra emrpresa ja fa molts anys que comercialitza aquest producte: Intrusió, Sistemes de Seguretat Avançats, CCTV, Control d'accessos...Però la situació econòmica i social que estem vivint ens ha fet veure que s'havien d'invertir més recursos en Formació i Tecnologia. Per això acunyem el terme ENGINYERIA en SEGURETAT, que consisteix en l'estudi i l'l.laboració del projecte, l'execució, la supervisió, el manteniment i el servei post-venta. Tot el procés i a més amb la garantia d'una empresa Homologada pel Ministeri d'Interior i la Direcció General de Policia i Mossos d'Esquadra amb nº de Registre 3039.

Els nostre àmbit d'actuació es centra en :

Sistemes de Videovigilancia(CCTV): Sistemes de grabació, transmissió de videovigilància amb transceptors via radio, vigilància oculta i video de supervisió. Inclou alta al fitxer de videovigilància i control d'accessos a l'agència Espanyola de Protecció de Dades.

Altes a seguretat privada i servei propi de Central de Receptor d'Alarmes.

Sistemes de Intrusió (Anti Robatori): Alarmes d'exterior i interior.

Sistemes de control d'accessos: Sistemes centralitzats i descentralitzats, teclats, tarjes de proximitat, sistemes biomètrics.

Caixes fortes: Gran catàleg de caixes fortes, armaris per armes de foc i seguretat i sitemes domòtica.

La nostra política comercial estarà enfocada a resoldre les problemàtiques dels nostres clients, substancialment en els següents aspectes:

1.- Possibilitats d'adequació del producte sobre les necessitats de cada client. Flexibilitat en l'oferta del producte i ràpida execució.

2.- Possibilitat molt favorables de finançament.

3.- Servei de productes amb alta qualitat, última tecnologia i preu competitiu.

4.- Garantir un servei POST VENTA amb una ressolució ràpida i eficaç. Sóm plenament conscients que en temes de seguretat la distància no ha de ser un obstacle i l'empresa proveïdora del servei ha de donar resposta de forma inmediata.

A través de Facebook, per correu electrònic o através de la nostra WEB i altres mitjans escrits us continuarem informant.

 

 
bottom_datos
logo_fercalogo_gremi